Henrik Oest
Kontaktadresse: Solhøjvej 20, 8210 Aarhus V.
Telefon: 2360 2448
E-mail: oest@stofanet.dk


Født 1956, cand. theol. fra Århus Universitet 1983. Fra 1983-90 sognepræst ved Vor Frelsers kirke, Horsens, fra 1990 - 2019 ved Helligåndskirken., Aarhus.
Medvirken i DR's tv-serie "Alle os under himlen", der blev brugt i forbindelse med indledende konfirmandforberedelse. Var desuden med i TV2's serie "Hjertebørn" om livet på børneintensiv afdeling på Skejby sygehus, da jeg gennem årene var tilkaldepræst på Skejby sygehus.
Siden 2000 medlem af Kirkefondets bestyrelse.
Stiftede i 1996 Århus Folkekirkelige Informationstjeneste og var formand for bestyrelsen 1996-2016.

Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg.
Medforfatter af konfirmandmaterialet Far, Søn, Ånd, der blev udgivet af Bibelselskabet.
Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet.

Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne.

Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring.

Medvirket i flere udsendelser på TV2 Østjylland,- bla. om Elvis Presley se: http://www.youtube.com/watch?v=lJlATRGXyno&feature=youtube_gdata

"De, der ikke har hørt et foredrag med Henrik Oest, er gået glip af meget. Han kan med billeder og ord fortælle, så man føler, at man selv er en del af historien" - skrevet i Sabro Centerpost juli 2014 efter holdt foredrag.

Jeg kommer i hele landet (Bornholm undtaget) med foredrag.